Eron Rodžers otkrio korene frustracija u Grin Beju

NFL 28. jul. 202119:392 komentara
Podeli:
Dylan Buell/Getty Images

Glavna tema NFL karavana tokom proleća/leta bio je odnos Grin Beja i Erona Rodžersa, koji nimalo nije idealan. To je potvrdio i sam kvoterbek na prvoj konferenciji za medije od kada se priključio ekipi u trening kampu.

Čitava situacija je eskalirala na dan drafta kada je objavljeno da je MVP nezadovoljan i da je pitanje da li želi da se vrati u Grin Bej.

Ovo je starije od drafta. Sve je počelo još u februaru. Izrazio sam želju da budem uključen u razgovore koji direktno utiču na moj posao. Nisam konsultovan u izboru slobodnih agenata koji su bili potrebni Grin Beju, što nije beznačajna odluka. Nije u pitanju to da se sve događa jer ne želim da budem neuspešan kvoterbek. Smatram da treba da budem konsultovan oko takvih stvari – rekao je Rodžers.

povezano

Kvoterbek Grin Beja i šampion iz 2011. takođe je istakao da je nezadovoljan tretmanom veterana od strane franšize. Pitali su ga da li ima nezadovoljstva i zbog angažovanja Meta Leflura za glavnog trenera pošto se i to pitanje provlačilo.

Ne, ma kakvi. Ja volim Meta, i drago mi je da je ovde. Ali jasno je da neki u organizaciji njegov posao vide samo kao igru.

Jasno je uputio Rodžers strelice ka vrhu franšize, bez rukavica, tako da će biti zanimljivo videti kakav će odnos na ovoj relaciji biti u narednom periodu.

Komentari

Vaš komentar