GM Stilersa: Mi želimo Big Bena, ali mora da bude svestan

NFL 17. feb. 202122:011 komentar
Podeli:
Justin Berl/Getty Images

Jedno od većih pitanja perioda između dve NFL sezone je hoće li Ben Rotlisberger nastaviti karijeru i hoće li ostati u Pitsburgu.

Naizgled to je pitanje koje ne bi trebalo ni postavljati, ali samo naizgled. Da se razni scenariji ozbiljno razmatraju govori i sastanak na najvišem nivou vlasnika Arta Runija, generalnog menadžera Kevina Kolberta, trenera Majka Tomlina i samog Rotlisbergera.

Razgovarali smo sa njim krajnje iskreno. Moramo dobro da analiziramo situaciju. Ben je još uvek član Pitsburg Stilersa i želimo da tako ostane. Ali on mora da bude svestan situacije i stvari koje se moraju učiniti – rekao je Kolbert.

A zna se i koje su to stvari. Rotlisbergerov ugovor veliko je opterećenje za seleri kep, čak 41 milion dolara za narednu sezonu i Stilersi taj luksuz ne mogu da priušte. Već nekoliko puta ranije je poslata poruka da se sa tim „nešto mora uraditi.“ To bi značilo da iskusni kvoterbek mora da pristane na restrukturiranje ugovora. Da se očekuje od njega određena žrtva najbolje pokazuju sledeće Kolbertove reči.

Smatramo da i dalje može da radi dobre stvari za nas. Nadamo se da ćemo rešiti ovu situaciju u najboljem interesu za organizaciju i Bena. Nadam se da je on sposoban da to i sam vidi.

Komentari

Vaš komentar