Gotovo je: Dešon Votson menja sredinu za 230 miliona!

NFL 18. mar 202221:21 > 21:251 komentar
Podeli:
Dešon Votson
Carmen Mandato/Getty Images

Kvoterbek Hjustona Dešon Votson odlučio je da karijeru nastavi u Klivlend Braunsima. Sada je samo ostalo da dve franšize utanače uslove trejda.

Ovu vest preneo je jedan od najpouzdanijih insajdera Jan Rapoport. A takođe donosi informaciju da će kvoterbek zaraditi 230 miliona dolara za pet godina i da je to garantovan novac. To je 80 miliona više od prethodnog rekorda.

Dešon Votson je prošle sezone zatražio trejd, iako je godinu dana ranije potpisao novi ugovor sa Teksansima. Klub nije hteo da mu izađe u susret, a kako se suočavao sa brojnim optužbama za seksualno uznemiravanje, nije igrao uopšte prošle sezone.

povezano

Ipak, kako su te tužbe povučene, sada se opet aktuelizovalo pitanje trejda, a ovog puta je i Hjuston „legao na rudu.“ Izdvoilo se četiri kandidata. Pored Klivlenda tu su u priči još bili Nju Orleans, Karolina i Atlanta, ali je na kraju igrač prihvatio ponudu Klivlenda.

Postignut je i dogovor između klubova. Hjuston je dobio čak tri pika prve runde narednih draftova, pika treće runde i pika četvrte ili pete runde drafta.

Komentari

Vaš komentar