Gronk se nudi Sinsiju: Biram Buroua!

NFL 9. feb 202216:59 > 17:20
Podeli:
Rob Gronkovski
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

Svojevremeno je Rob Gronkovski govorio da će Tom Brejdi biti jedini kvoterbek za kojeg će igrati. To je ponovio i nedavno dok se još nije znalo da li će najveći kvoterbek u istoriji ove igre u penziju ili ne. Ipak, iako se sada penzija i za popularnog Gronka čini kao jedini logičan izbor, izgleda da ostavlja prostor da promeni mišljenje.

Iskusni tajt end, po mnogima najbolji svih vremena na svojoj poziciji, ostavio je mogućnost da ipak i narednu sezonu provede na NFL terenima. A takođe nije previše krio sa kim bo voleo da igra.

povezano

– Sviđa mi se jedan mlad kvoterbek. On je sada u Superboulu. Da, to je Džo Burou. Gledao sam ga i na koledžu i sviđa mi se kako je prezentovao sebe na terenu. U džepu je veoma miran i samo izbacuje loptu. Volim njgov izbačaj. Tako da, ako moram da biram kvoterbeka, biram Džoa Buroa – rekao je Gronkovski.

Vlasnik mnogih NFL rekorda kada su tajt endovi u pitanju, poslednje dve sezone igrao je za Tampa Bej Bakanirse i osvojio jedan Lombardijev trofej. Ima ih još tri sa Nju Ingland Petriotsima. Ali sada je pitanje da li otići ponovo u penziju, iz koje ga je vratio upravo Tom Brejdi. Ili probati prvi put u karijeri sa novim kvoterbekom.

I da li bi to mogao da bude Burou? Momak koga čeka u nedelju Superboul okršaj protiv Remsa u Los Anđelesu. Možda pored Lombardijevog trofeja dobije na poklon i jednog od najboljih NFL hvatača ikada.

Komentari

Vaš komentar