Gronkovski se pravda: Šalio sam se, gledam video-materijal

NFL 23. sep 202114:561 komentar
Podeli:
Rob Gronkovski
Guliver Image / AP Photo/Don Montague

Legendarni tajt-end Rob Gronkovski našao se u centru pažnje NFL javnosti poslednjih dana kada je izjavio da ne gleda snimke utakmica koje mu ponudi skaut-služba ekipe, već da pita saigrača Toma Brejdija da mu ispriča šta je najbitnije. On je to izjavio u emisiji u kojoj je bio upravo sa Brejdijem, kao i Ilajem Meningom.

Mnogi su kritikovali takav odnos 32-godišnjaka prema sportu, ali Gronkovski se ubrzo javio da raščisti situaciju i poruči da se samo šalio.

NFL:

Zapravo, gledam mnogo video-materijala. Možda i previše. Šalio sam se u emisiji i sad sam dospeo u nepriliku jer se i trener Brus Erijans ljuti na mene. Više ne želi da mi daje slobodan dan koji sleduje veteranima. Za moje gostovanje u emisiji je zaslužan Nelson Luis, naš potpredsednik komunikacija“, izjavio je Rob Gronkovski.

Šalio sam se u emisiji, ali zaista se konsultujem sa Tomom Brejdijem. On je neverovatan, mislim da on gleda 40 sati utakmica dnevno. Zato i volim da igram sa njim. Ali verujte mi, toliko gledam, da se i moja devojka ljuti na mene“, rekao je popularni „Gronk“.

Gronkovski se smatra jednim od najboljih igrača na svojoj poziciji u istoriji lige, a NFL karijeru je počeo 2010. godine u redovima Nju Ingland Petriotsa. Za njih je igrao do 2018, kada se penzionisao, a od 2020. je član Tampa Bej Bakanirsa, u kojima se pridružio dugogodišnjem saigraču Tomu Brejdiju. Četiri puta je osvajao Superboul.

Mečeve NFL šampionata pratite u direktnim prenosima na kanalima Sport kluba.

Komentari

Vaš komentar