Hil o rastanku sa Čifsima: Samo tražim poštovanje

NFL 11. jun 202220:453 komentara
Podeli:
Denny Medley-USA TODAY Sports

Jedan od bombastičnijih prelazak u NFL u periodu između dve sezone je odlazak Tajrika Hila u Majami. Otkrio je eksplozivni risiver i kakvi su odnosi bili između njega i Kanzas Čifsa u predvečerje rastanka.

– Ako ekipa ima dobar mečap protiv njihovog najboljeg kornerbeka, ne vidim razloga da se ne iskoristi naš najbolji risiver. I tu je najverovatnije sve krenulo loše između Čifsa i mene. Nisam diva i ne ponašam se tako, ali je l’ mnogo ako tražim loptu u tim situacijama? Pokušao sam sve, razgovarao sa šefom (Endijem Ridom), razgovarao sa kvoterbekom. Ja jedino tražim poštovanje i to poštovanje na terenu, jer samo to je bitno da bi se dobijale utakmice nedeljom. Želim da trener zna da se odbrane plaše Tajrika Hila, da bude svestan toga – rekao je Hil.

povezano

O ovoj priči imao je šta da kaže i igračev agent Dru Rozenhaus.

– Bilo je dosta puta tokom godine kada smo osećali da Tajrik nije iskorišćen na pravi način i potpuno ispoštovan i da nije u potpunosti iskorišćena prednost koju je on donosio. On je sa druge strane bio veoma profesionalan.

Na kraju odlučio se Hil da ode u Majami, sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 120 miliona dolara od čega 72.2 miliona garantovanih.

Komentari

Vaš komentar