Izvestan povratak Trenta Brauna u Petriotse

NFL 9. mar. 202112:592 komentara
Podeli:
Trent Braun
Getty Images/Ethan Miller

Nju Ingland Petriotsi su spremni za svoj prvi veliki potez u međusezoni. Prema izveštaju Ijana Rapoporta iz NFL mreže, očekuje se da će se u tim vratiti poznato lice, Trent Braun, kako bi Nju Ingland ojačao svoju ofanzivnu liniju.

Uslovi dogovora Petriotsa i Rejdersa nisu poznati, ali se zna da je Trent morao da izmeni neke stvari u ugovoru sa ekipom Las Vegasa, kako bi postao slobodan agent.

Inače, ovaj 27-godišnji ofanzivni „tekl”, igrao je 2018. godine u dresu Nju Inglanda, pod dirigentskom palicom Bila Beličika.

Pošto je trejdovan iz San Franciska, odigrao je svaki meč za Petriotse u šampionskoj sezoni, što mu je bilo dovoljno da potpiše četvorogodišnji ugovor sa Rejdersima, vredan 66 miliona dolara.

U međuvremenu je igrao promenjivo, a prethodne sezone upisao je samo pet mečeva. Bio je u nekoliko navrata na rezervnoj Kovid-19 listi, a jedno vreme proveo je i u bolnici.

Kad je zdrav, dominantan je”, rekao je za Brauna generalni direktor Rejdersa, Majk Mejok, u završnoj konferenciji za novinare prethodne sezone. „Treba nam konstantniji igrač”, najavio je tada potencijalni trejd.

Ostaje da se vidi šta će Las Vegas dobiti u ovom poslu, ali i kako će se Braun pripremiti za novu sezonu kod Bila Beličika.

Komentari

Vaš komentar