Kelsijev lov na 1.500 jardi

NFL 16. dec. 202012:031 komentar
Podeli:
Jasen Vinlove-USA TODAY Sports

Trevis Kelsi je trenutno sa 1250 jardi najbolji hvatač u NFL karavanu. Igrač Kanzas Siti Čifsa ima priliku da postane prvi tajt end u istoriji koji je sezonu završio sa najviše osvojenih jardi kroz vazduh.

Niz sjajnih partija nastavio je u poslednjem duelu protiv Majamija. Uhvatio je osam lopti za 136 jardi i tačdaun. Njegova saradnja sa Patrikom Mahomsom je gotovo besprekorna.

povezane vesti

„Radi sjajan posao. Uvek naravno ima nekih stvari koje mogu bolje da izgledaju, međutim malo je toga što možete da zamerite Trevisu. Uživamo u svakom minutu na terenu, a mi ga sjajno koristimo“, rekao je Endi Rid, trener aktuelnih osvajača Superboula.

Do kraja regularnog dela šampionata ostale su još tri utakmice. Kelsi ima veliku šansu i da nadmaši rekord Džordža Kitla. Tajt end San Franciska je u sezoni 2018 došao do 1377 jardi. Ako nastavi u sadašnjem ritmu Kelsi će gotovo sigurno stići do 1.500 jardi.

Zahvaljući ovim dometima igrač Kanzasa se nameće kao prvi kandidat za ofanzivnog igrača godina. Nijedan tajt end nije dobio ovo priznanje.

„Pokušavam da iskoristim svaku priliku i na terenu i van njega, koju imam ovde u Kanzas Sitiju. To je moj jedini cilj“, skromno je rekao 31-godišnji as Čifsa.

Komentari

Vaš komentar