Koji tim Brejdi najviše voli da pobedi? Odgovor je očekivan

NFL 7. okt 202114:35 > 14:50
Tom Brejdi
Guliver Image/Photo by Cliff Welch Icon Sportswire

Legendarni Tom Brejdi postao je četvrti kvoterbek u istoriji NFL koji je u karijeri zabeležio pobedu protiv svakog od 32 tima u ligi kada je u nedelju savladao Nju Ingland Petriotse. Američke novinare je zanimalo koju ekipu najviše voli da pobedi.

Brejdi je do pobede vodio svoje Tampa Bej Bakanirse, usput postavivši rekord za najviše bačenih jardi u istoriji lige, pretekavši Drua Brisa.

NFL:

Tokom bogate karijere vodio je velike bitke sa Majami Dolfinsima, Indijana Koltsima koje je vodio Pejton Mening, kao i Kanzas Siti Čifsima, protiv kojih je pokidao prednji ukršteni ligament kolena. Ipak, Brejdi nije imao dilemu kada je trebalo da dam odgovor.

Vau, to je dobro pitanje. Ipak, nema sumnje da su to Njujork Džajantsi. Oni su mi uzeli mnogo toga“, izjavio je 44-godišnji Tom Brejdi, aludirajući na poraze od Džajantsa u bici za titulu 2008. i 2012. godine. Oba puta MVP je bio Ilaj Mening.

Uvek se šalim sa Ilajem, on stalno spominje te pobede. Da ne bi spominjao ponovo, ja uvek pokušavam da pobedim Džajantse i drago mi je kada ih savladamo“, rekao je slavni kvoterbek, sedmostruki osvajač Superboula.

NFL pratite u direktnim prenosima samo na kanalima Sport kluba.

Komentari

Vaš komentar