Kome nedostaje Braun? Njegovom rivalu

NFL 26. dec. 202020:311 komentar
Podeli:
Kim Klement/USA TODAY Sports

Ima skoro dve godine kako je Antonio Braun napustio Pitsburg Stilerse. Naizgled, ne deluje da ikome u Pensilvaniji elitni risiver nedostaje. Ali samo naizgled.

Antonija Brauna na mestu prvog vajd risivera ekipe zamenio je Džu Džu Smit-Šuster. Momak koji je delio teren i snepove sa Braunom, a čak u njegovoj završnoj sezoni u Pitsburgu pokazivao da može i pored njega da ima ozbiljnu jardažu. Zbog toga se mnogo nade polagalo u njega i navijači su bili spokojni kada je Braun odlazio.

Međutim, baš sa odlaskom Brauna poklopilo se i da je Smit-Šuster izgubio na produktivnosti. Tome u prilog ide i statistika. Kada je Antonio Braun bio pored njega Smit-Šuster je imao 10 utakmica sa 100 i više uhvaćenih jardi. Bez Brauna, ta brojka je samo dve. Doduše i to je donekle logično jer se fokus odbrana prebacio na Smit-Šustera.

Braun koji nije propustio nekoliko prilika da prozove mlađeg kolegu za neke greške, sigurno da sada oseća bar malo zadovoljstvo zbog muka njegovog doskorašnjeg rivala. A i njemu ne ide u Tampi tako loše.

Komentari

Vaš komentar