Kraft o Brejdiju: Jedino što mu je bilo važno su pobede

NFL 1. feb 202217:53
Podeli:
Tom Brejdi Robert Kraft
REUTERS/Kevin Lamarque

Od Toma Brejdija oprostio se i Robert Kraft vlasnik franšize Nju Ingland Petriots, sa kojom je Brejdi osvojio šest šampionskih prstenova.

odlazak Toma Brejdija

– Reči ne mogu opisati osećanje koje imam za Toma Brejdija. Takođe ne mogu izraziti zahvalnost koju ima moja porodica, Nju Inland Petriotsi i naši navijači za sve ono što je Tom uradio toekom karijere. Generacije navijača odrasle su uz NFL u kojem je Tom Brejdi dominirao. Ide u penziju skoro sa svakim NFL passing rekordom, a jedino što je njemu bilo važno su pobede. U 20 godina kao starter njegova ekipa je bila u playoffu 19 puta. Deset puta bio je u Superboulu, a osvojio je rekordnih sedam titula. U timskom sportu kao što je fudbal retko je videti kako takav individualac može imati uticaj na timski uspeh. Ne morate biti navijač Petsa kako bi ga poštovali i cenili njegov takmičarski duh, odlučnost i volju za pobedom koje su pokrenule njegov uspeh. Kao ljubitelj ovog sporta, bila je privilegija gledati ga. Kao navijač Petsa, to je ostvarenje sna. Imam najveće poštovanje za Toma lično i uvek ću imati. Uvek ću osećati blisku povezanost s njim i uvek ću ga smatrati delom porodice – napisao je u poruci Robert Kraft.

Tom Brejdi je karijeru počeo u Nju Ingland Petriotsima, sa kojima je osvojio prvih šest titula. Sedmi je osvojio prošle godine u prvoj sezoni u dresu Tampa Bej Bakanirsa.

Komentari

Vaš komentar