Krozbi: Rekao sam šefu da ću pogoditi

NFL 11. okt 202121:506 komentara
Will Newton/Getty Images

Jedan od najboljih i najiskusnijih kikera u ligi Mejson Krozbi imao je protiv Sinsinatija možda i najteži meč u karijeri. Ipak, uspeo je da se izdigne posle brojnih promašaja i na kraju donese pobedu Pekersima.

Krozbi je prvo promašio šut za ekstra poen, a onda je prekinuo seriju od čak 27 uzastopno pogođenih fild golova promašajem za vođstvo u završnici meča sa 36 jardi. Imao je nešto kasnije tri sekunde pre kraja meča novu priliku za popravni, ali je ponovo bio neprecizan sa 51 jarda i odluka je padala u produžetku. Tamo je ponovo imao priliku za pobedu, ali ponovo je bio neprecizan i to sa 40 jardi. Ipak, sreća mu se osmehnula, pružila mu se i četvrta prilika za pobedu. Mesto je bilo 49 jardi od gola i ovog puta je konačno pogodio.

povezano

Luda završnica. Uspevali smo da se dočepamo novih prilika za pobedu i zbog toga tim zaslužuje pohvale. Mnogo sam želeo da pogodim. Na kraju me LaFler pitao „Hej, šta misliš?“ Rekao sam mu da imam ovo i odluka je doneta – rekao je Krozbi.

Za prilike koje su Pekersi dobili posle silnih Krozbijevih promašaja može da zahvali neuporedivo mlađem Mekfirsonu, koji je imao dve šanse. Prvu 26 sekundi pre kraja, kada je sa čak 57 jardi pogodio stativu, a drugu u produžetku sa 49 jardi, kada je išao pored gola.

Udario sam je veoma dobro i video sam da ide desno. Svejedno, nadao sam se da će ući, ali to je bio jedan od onih momenata – rekao je Mekfirson.

Komentari

Vaš komentar