„Laknulo bi mi nam ako bismo produžili ugovor sa Brejdijem“

Američki fudbal 25. feb. 202114:141 komentar
Podeli:
Tom Brady, Bruce Arians
Mike Ehrmann/Getty Images

Legendarni kvoterbek Tom Brejdi predvodio je Tampa Bej Bakanirse do titule NFL šampiona, svoje sedme u neverovatnoj karijeri, ali njegov dvogodišnji ugovor sa ekipom sa Floride ističe krajem sledeće sezone. O njegovom potencijalnom odlasku iz Baksa govorio je i generalni menadžer tima Džejson Liht istakavši da bi se osećao lagodnije ukoliko bi saradnja sa 43-godišnjakom bila produžena.

Liht je rekao samo da je razgovarao sa Brejdijevim agentom Donom Jijem, ali nije želeo da otkriva detalje.

NFL:

Trener Brus Erijans i ja imamo sjajan odnos sa Tomom, kao i sa njegovim agentom. Tom je bio izvanredan prethodne sezone i, siguran sam da govorim i u Brusovo ime, želeli bismo da ostane koliko god on bude hteo. Ako bismo produžili ugovor, laknulo bi nam. Međutim, te razgovore ne smem trenutno da otkrivam“, izjavio je Džejson Liht.

Očekujem da će se centar Rajan Džensen i levi tekl Donovan Smit vratiti za sledeću sezonu. Obožavamo kako igraju – igrali su ključnu ulogu za naš napad u prethodnoj sezoni“, rekao je genralni menadžer Tampa Bej Bakanirsa.

Brejdi, sedmostruki osvajač Superboula, u ligi je od 2000. godine, kada su ga sa 199. pozicije drafta birali Nju Ingland Petriotsi, za koje je igrao sve do 2020. godine i prelaska u redove Bakanirsa.

Komentari

Vaš komentar