Mahoms: Najteži poraz koji sam doživeo

NFL 8. feb. 20218:25 > 8:296 komentara
Podeli:
USA Today Sports, Reuters

Kvoterbek Kanzas Siti Čifsa Patrik Mahoms izjavio je da je u Superboulu doživeo najteži poraz u karijeri, ali da neće dozvoliti da ga to definiše.

U 55. Superboulu Tampa Bej Bakanirsi predvođeni Tomom Brejdijem došli su do pobede nad prošlogodišnjim šampionom Kanzas Siti Čifsima 31:9.

„Bili su bolji tim. Pobedili su nas prilično lako. Ovo je najteži poraz koji sam doživeo u poslednje vreme“, rekao je Mahoms.

Povezane vesti

„Moramo da im odamo priznanje, odigrali su odličnu utakmicu i u odbrani i u napadu. U ovom trenutku baš boli poraz, ali nastavićemo da radimo. Imamo mladu grupu momaka koja je imala mnogo uspeha. Ne smemo dozvoliti da nas ovo definiše. Moramo da budemo bolji sledeće sezone, da se pripremimo na pravi način“.

Na pitanje šta je nedostajalo njegovoj ekipi, rekao je:

„Nismo bili na istoj strani. Nisam bacao loptu na vreme, risiveri nisu bili tamo gde sam mislio da će biti. Kada odigrate dobro u odbrani, onda morate da budete takvi i u napadu, a mi nismo“.

Mahoms je imao problema sa povredom nožnog prsta.

„Ne mogu da kažem da je to bio problem kada sam igrao pre dve nedelje sa istom povredom i bio sam dobar. U fudbalu morate da se borite sa povredama“.

Komentari

Vaš komentar