Mahoms predvodi Čifse protiv Bafala

NFL 22. jan. 202121:214 komentara
Podeli:
Jay Biggerstaff-USA TODAY Sports

Patrik Mahoms predvodiće Kanzas Siti u duelu protiv Bafala u nedelju u finalu Američke konferencije. Kvoterbek Čifsa je prošao sve testove nakom povrede u duelu sa Klivlendom i dobio je dozvolu lekara da izađe na teren.

Bila je ovo naporna nedelja. Mnogo testova, mnogo različitih stvari koje sam morao da uradim da bi se potvrdilo da nemam nikakvih neuroloških problema. Na sreću sve je bilo u redu. To su mi rekla četiri doktora i skinut sam sa liste povređenih“, saopštio je Mahoms.

povezane vesti

Sjajni kvotebek povređen je u trećoj četvrtini duela sa Klivlendom, kada ga je oborio jedan defanzivac. Tom prilikom je pao na glavu. Pokušao je da ustane, ali je osetio nesvesticu. Napustio je teren i nije se vraćao do kraja meča.

Verovao sam da će se dobro završiti. Vežbao sam i u sredu i u četvrtak, naravno sa ograničenjima. Nisam osećao nikakve posledice i na sreću imam šansu da igram. Drago mi je što su moji drugovi i bez mene prošli Klivlend i dali mi novu šansu“, kaže MVP prošlogodišnjeg Superboula.

Čifisima su ostale dve prepreke do odbrane titule. Duel sa Bafalom, koji će odlučiti ko je najbolji u Američkoj konferenciji počinje u 00.30 u noći između nedelje i ponedeljka uz direktan prenos na Sport klubu 1.

Komentari

Vaš komentar