Malik Mekdauel ponovo uhapšen

NFL 18. jan. 202219:48
Podeli:
Malik Mekdauel
REUTERS/Ken Blaze

Defanzivni tekl Klivlend Braunsa Malik Mekdauel ponovo ima probleme sa zakonom. Ovog puta je uhapšen zbog višestrukih prekršaja na Floridi.

Mekdauel je još jednom potvrdio dve stvari u manje od godinu dana. Da ume da bude veoma nezgodan po protivničke kvoterbekove, ali i da bude nezgodan prvenstveno po sebe, kada je poštovanje zakona u pitanju.

Mekdauel koji je u NFL od 2017. kada je izabran od strane Sijetla. Sihouksi su ga zbog raznih prekršaja otpustili u martu 2019. a iste godine je osuđen na 11 meseci zatvora. Po izlasku na slobodu Klivlend Braunsi su odlučili da rizikuju sa njim i može se reći da su bili u pravu. Zabeležio je 25-godišnji defanzivni tekl u prvoj punoj sezoni 33 obaranja, od čega sedam za gubitak jardi, tri seka i pokupio jedan fambl.

Ipak, stare navike se ne menjaju tako lako. Ponovo je upao u problem sa zakonom. On se na Floridi skinuo nag na javnom mestu, a potom je fizički napao policajce koji su došli da intervenišu.

Kako mu ističe ugovor sa Klivlendom na kraju sezone gotovo je nemoguće očekivati nastavak saradnje, a sada je pravo pitanje da li će Mekdauel ovog puta izbeći zatvor i dobiti nešto blažu kaznu.

Komentari

Vaš komentar