Mejfild obradovao šampione

Sean M. Haffey/Getty Images

Bejker Mejfild je postao junak Los Anđeles Remsa, samo dva dana pošto je stigao u redove aktuelnih šampiona. Prvi pik sa drafta iz 2018. godine vodio je svoju ekipu do trijumfa protiv Las Vegas Rejdersa 17:16.

Sjajni kvoterbek je za minut i 45 sekundi prešao 98 jardi, a sve je krunisao pasom od 23 jarede za tačdaun ka Van Džefersonu, kojim su Remsi stigli do 16:16. Trijumf je doneo Met Gej šutem za ekstra poen.

povezane vesti

Ništa u toku meča nije nagoveštavalo ovakav epilog. Las Vegas je već u prvom drajvu stigao do tačdauna preko Džosa Džejkobsa, a do kraja prve četvrtine obe ekipe su upisale po fild gol. Danijel Karlson šuter Rejdersa je bio precizan i u drugoj deonici i Las Vegas je sa plus 10 otišao na odmor.

Nije bilo poena u trećem kvartalu, a kada je Karlos na početku poslednje četvrtine pogodio još jednom iz polja i doveo Rejderse na 16:13 izgledalo je da je priča završena.

Međutim, usledio je strašan finiš Remsa. Prvo je odličan napad na 3:25 minuta do kraja trkom u end zonu krunisao Kem Ejkers, a onda su na opisan način Remsi stigli do trijumfa.

Junak Mejlfid je imao 230 jardi kroz vazduh uz pas za tačdaun, a prva meta mu je bio Ben Skovronek sa uhvaćenih 89 jardi. U redovima Rejdersa Derek Kar je imao samo 137 jardi pasom uz dve presečene lopte. Davante Adams je uhvatio tri pasa za 71 jardu.

Los Anđeles je prekinuo niz od šest poraza i sada je sa skorom 4-9 i dalje teorijski u igri za plej of mada su za to minimalne šanse. Na drugoj strani Las Vegas je ovim porazom značajno smanjio šanse za doigravanje, sada su na skoru 5-8.

 

 

Komentari

Vaš komentar