Mekorti: Gledati Brejdija i Gronka na SB ima gorak ukus

NFL 5. feb 202120:402 komentara
Douglas P. DeFelice/Getty Images

Posle 12 godina Nju Ingland Petriotsi nisu se plasirali u plej-of, a sa druge strane Tampa Bej Bakanirsi su se na krilima dvojice bivših Patriota Toma Brejdija i Roba Gronkovskog posle istog vremena prvi put plasirali. Svakako čudna situacija za igrače trofejne franšize iz Bostona.

Možda to najbolje pokazuju reči jednog od najboljih defanzivaca protekle decenije kornerbek Patriota Devin Mekorti.

još o superboulu

Gledajući njih dvojicu kako su preneli u Tampu ono što su naučili kod nas i doneli tom timu plej-of posle mnogo godina i priliku da osvoje titulu je neverovatno. Ali sa druge strane, pomalo ima gorak ukus, jer svakako bismo više voleli da su njih dvojica nas odvela na taj teren u nedelju. Ali svakako je ovo veliko dostignuće i dodatno uvećava Tomovo nasleđe, iako se verovalo da je to nemoguće – rekao je Mekorti.

Tom Brejdi će 10. put učestvovati u Superboulu i ima šansu da postane tek drugi kvoterbek koji bi sa dva tima osvojio Lombardijev trofej, a prvi koji bi to učinio sa dva tima iz različitih konferencija. Sa druge strane Rob Gronkovski se ove sezone vratio u NFL posle sezone pauze, jer je na kraju 2018. otišao u penziju. Superboul između Tampa Bej Bakanirsa i Kanzas Siti Čifsa na programu je u noći između nedelje i ponedeljka pola časa posle ponoći uz direktan prenos na Sport Klubu 1.

Komentari

Vaš komentar