Mening: Vilson i Rajan mogu da se izbore sa očekivanjima

NFL 25. jun 202218:49
Podeli:
Rasel Vilson Met Rajan
REUTERS/Jason Getz

Velike promene doživele su franšize Denver Bronkosa i Indijanapolis Koltsa. Dve franšize kojima je poslednje titule doneo Pejton Mening, koji je analizirao nove kvoterbekove Rasela Vilsona i Meta Rajana.

Bronkosi su poslednji put došli do šampionskog prstena 2016. kada je napad predvodio legendarni Mening. Od tada ekipa iz Kolorada nije uspevala da dođe ni do plej-ofa, a ni da obezbedi startnog kvoterbeka koji bi mogao da bude lice franšize. Do ovog proleća kada je doveden Rasel Vilson iz Sijetla, sa kojim je osvojio Lombardija i to upravo protiv Meningovog Denvera.

povezano

Sa druge strane Indijanapolis Koltsi su poslednji put bili šampioni 2007. kada ih je predvodio popularni Šerif, a sa njim su igrali Superboul i tri godine kasnije. Posle toga najveći domet tima bio je konferencijsko finale 2015. predvođeni Meningovim naslednikom Endruom Lakom. U međuvremenu promenila su se tri startna kvoterbeka, a u periodu između dve sezone došao je Met Rajan iz Atlante, koji je bio MVP sezone 2016.

– U NFL od kvoterbeka uvek postoje određena očekivanja. Mislim da Rasel i Met mogu da se izbore sa očekivanjima, i to prilično velikim. Oni prvo sami od sebe imaju velika očekivanja. Oni žele da rade zajedno sa timom i žele da budu deo tima koji pobeđuje. Tako da od obojice očekujem da budu dobri – rekao je Mening.

Komentari

Vaš komentar