MVP bi kod MVP-a

NFL 10. feb. 202117:56 > 19:444 komentara
Podeli:
Benny Sieu-USA TODAY Sports

Dan posle istorijskog uspeha Tampa Bej Bakanirsi susreli su se sa sudarom realnosti. Većini igrača koji su se okupili oko Toma Brejdija da bi osvojili šampionski prsten, istekli su ugovori i teško je očekivati da će se ponovo žrtvovati finansijski da bi ekipa ostala na okupu.

Neće Bakanirsi imati mnogo prostora u seleri kepu i da bi napravili kao ove sezone tim koji odmah može da napadne trofej, moraće ponovo da se osloni na iskusnije igrače koji će pristati i na smanjene ugovore kako bi se domogli jedino što im fali u bogatoj karijeri. Ali prisustvo Toma Brejdija, koji se pokazao kao svojevrsni garant trofeja i dalje privlači nemali broj takvih igrača. Jedan od njih je MVP 2012. raning bek Ejdrijen Piterson.

povezano

Igrati sa Tomom Brejdijem bilo bi sjajno. Voleo bih tamo da igram, to je nešto što me zanima. Ako me žele, onda i ja želim tamo. Želim da dodam trofej svojoj karijeri – rekao je Piterson.

Piterson je posle sezone u Detroitu slobodan igrač, a prošle sezone je istrčao 604 jarda uz sedam tačdauna. Poslednji put je prebacio 1.000 jardi 2018. u dresu Vašingtona, a sezonu ranije je sarađivao sa Brusom Erijansom u Arizoni.

Komentari

Vaš komentar