Na pomolu sukob Votsona i Teksansa

NFL 26. feb. 202116:3414 komentara
Podeli:
Peter Aiken / Stringer

Hjuston Teksansi krenuli su u velike promene. Došli su novi generalni menadžer i trener, ali mogla bi se dogoditi još jedna, za njih prilično neželjena, ona na kvoterbeku.

Manje od godinu dana od potpisivanja mega ugovora sa franšiznim kvoterbekom, nada Hjustona u bolje sutra zatražio je trejd. Ni razgovor sa novim trenerom Dejvidom Kalijem nije pomogao, mladi kvoterbek ostao je rezolutan. Mada, teško da je i mogao taj razgovor da pomogne s obzirom da je jedan od glavnih faktora nezadovoljstva „nedovoljna upućenost“ Votsona u kadrovska pitanja.

povezano

Bilo kako bilo, Votson želi trejdi. A šta želi Hjuston? Teksansi nipošto ne žele trejd, što su pokazali time da nisu ni krenuli u pregovore sa timovima koji su u niskom startu dočekali Votsonovu želju za promenom sredine. Ako je potrebno dodatno pojašnjenje, tu je i generalni menadžer Nik Kaseiro, koji je izjavio da Hjuston nema nikakav interes da trejduje Votsona.

Votson ima jak četvorogodišnji ugovor od 156 miliona dolara. U takvoj situaciji prosto je nezamislivo da sve ostane na sadašnjim pozicijama da Votson želi da ide po svaku cenu, a klub ne želi ni po koju cenu da ga pusti. Sa jedne strane pitanje je šta Hjuston dobija sa nezadovoljnim igračem, koji ovoliko opterećuje seleri kep u rosteru, ali i sa druge šta je Votsonu u glavi. Da li je voljan da rizikuje da čitavu sezonu ne odigra kako bi izdejstvovao trejd?

Komentari

Vaš komentar