Na Superboulu 22 hiljade navijača

NFL 22. jan. 202120:29 > 20:442 komentara
Podeli:
REUTERS/Mike Blake

Iako su gotovo celu sezonu klubovi igrali pred praznim tribinama, najvažnija utakmicu godine uživo će pratiti relativno veliki broj navijača. NFL je objavio da će Superboulu 7. februara moći da prisustvuje 22 hiljade ljudi. Meč se igra na „Džejms stadionu“ u Tampi.

Odlučeno je da će 7.500 besplatnih karata biti dodeljeno zdravstvenim radnicima, koji su primili obe doze vakcine protiv koronavirusa. Većina će biti sa Floride, ali će svaki od 32 kluba imati mogućnost da izabere nekoga iz svoje sredine.

povezane vesti

povezane vesti

Mislim da je ovo najmanje što možemo da uradimo za zdravstvene radnike. Oni su istinski heroji Amerike. Takođe na ovaj način želimo da promovišemo važnost vakcinacije, kao i nošenje maski u javnosti“, rekao je Rodžer Godel, komesar NFL lige.

Učesnici Superboula biće poznati u noći između nedelje i ponedeljka kada se završe finala Konferencije. Prvo će u nedelju od 21. 05 časova u odlučujućem meču Nacionalne konferecije snage odmeriti Grin Bej i Tampa Bej uz direktan prenos na Sport klubu 2.

Pola sata posle ponoći u finalu Američke konfrencije igraju Kanzas Siti Čifsi i Bafalo Bilsi. Prenos je na Sport klubu 1.

 

Komentari

Vaš komentar