Nema kraja: Votson se suočava sa novim tužbama

NFL 6. jun 202221:121 komentar
Podeli:
Dešon Votson
REUTERS/Ken Blaze

Kvoterbek Klivlend Braunsa Dešon Votson nikako da izađe iz začaranog kruga u kojem se javljaju nove potencijalne žrtve seksualnog uznemiravanja, za koje optužuju upravo njega. U ovom trenutku suočava se sa ukupno 24 tužbe.

Taman kada je delovalo da tužbe padaju ili da se povlače, ovaj problem, zbog kojeg je Votson praktično propustio čitavu prošlu sezonu, ponovo se aktuelizuje. Najnoviju tužbu podnela je maserka Kejti Vilijams, koja je optužila Votsona da ju je seksualno uznemiravao u avgustu 2020.

povezano

Rekla je da je prvi tretman sa, tada zvezdom Hjustona, imala 5. avgusta i da je on bio „profesionalan.“ Problem se pojavio četiri dana kasnije, kada se, po njenim rečima, Votson potpuno skinuo, dodirivao se i vršio seksualni čin.

U obrazloženju zašto sada podnosi tužbu Vilijamsova je navela da se na taj potez odlučila pošto je pročitala Votsonovu izjavu da se ni za šta ne kaje i da ne misli da je bilo šta uradio loše. Sa ovom tužbom, broj potencijalnih tužbi protiv Votsona raste na 24, iako su dve velike porote u Teksasu odbacile već 10 tužbi protiv Votsona.

Ipak, da time ovaj slučaj nije dobio krajnji epilog moglo se naslutiti iz reakcije NFL koja je odlučila da nastavi istragu protiv novog kvoterbeka Braunsa.

Komentari

Vaš komentar