NFL zvezde za SK: Nema boljeg od prvog „Superboula“

NFL 12. jun 202214:57 > 14:581 komentar
Podeli:
Football vs. Football
Panel Football vs. Football foto: Sport klub

Iza nas je premijerni "Sunset Sports Media Festival", a dvodnevni program zaključen je naslovnim panelom, "Football vs Football". Piše: Fran Mihaljević

Na njemu su uz legendarnog danskog golmana Petera Šmajhela i glavnog kreativnog sportskog producenta kuće „CBS“, Pita Radoviča učestvovale i dve NFL legende, član Kuće slavnih i po mnogima jedan od najboljih odbrambenih igrača u istoriji, Ray Lewis, kao i trostruki osvajač Superboula i najkorisniji igrač Super Bowla LIII, Džulijan Edelman.

O Edelmanu:

Rej Luis je govorio o činjenici da nosi jedan poseban prsten.

„Ovo je prsten Kuće slavnih, malo je drugačiji od Superboul prstena, ali čoveče, prva Superboul titula, za to smatram i dalje da me naučilo šta znači biti profesionalni sportista. Imao sam puno starijih saigrača, pomogli su mi da ostvarim puni potencijal. Ta ekipa koja je uzela naslov 2000. godine, to mi je jedna od najdražih ekipa ikada, prvenstveno zbog lekcija koje sam tada naučio. Neću nikada zaboraviti prvo jutro posle osvajanja Superboula, probudiš se i shvatiš da si ostvario nešto što niko ne može da ti oduzme. Postao si šampion“, kazao je legendarni Luis.

Opširnije o fantastičnom panelu održanom u Zadru pročitajte NA OVOM LINKU.

„Kad osvojiš SB, toliko se toga dogodilo kroz sezonu, puno uspona i padova, to je iscrpljujuće i naporno, fizički, ali posebno psihički. Ipak, pobediš u poslednjoj utakmici sezone, a to znači da si uspeo, da je bilo teško, ali da je vredelo svake sekunde. Izgubio sam Superboul i osećao sam se najjadnije na svijetu. Prošao sam sve gorenavedeno, a na kraju izgubio. Da kažem još nešto, svaki SB koji sam osvojio, osvojio sam ga za svoju porodicu, za svakog trenera koji me ikad trenirao…“, ispričao je Edelman.

Rej Luis
foto: Sport klub
Komentari

Vaš komentar