Njutn: Bili smo ispod standarda

NFL 22. dec 20200:405 komentara
Podeli:
Vincent Carchietta-USA TODAY Sports

Nju Ingland Petriotsi nisu uspeli da se plasiraju u plej-of prvi put od sezone 2008/09. i prvi put u eri Bila Beličika neće imati veći broj pobeda od poraza. Mnogi kao glavnog krivca vide novog kvoterbeka Kema Njutna, koji je ove sezone zamenio Toma Brejdija.

Draga „Nacijo Patriota“, prvi sam koji će da kaže da je ova godina neprihvatljiva na više načina. Postoje standardi koji su postavljani tokom godina i nažalost, nismo uspeli da delujemo u skladu sa njima. Prvenstveno tu mislim na sebe. I uveravam vas da je svlačionica puna momaka koji žele da budu deo rešenja, uključujući i mene. Sve u svemu, nećete videti upiranje prstom, niti izmišljanje izgovora, ali svakako nećemo bežati od odgovornosti. Svakako pričam u svoje, ali verujem i u ime svih ostalih. Ja kažem, prihvaćen izazov – napisao je Njutn na Instagramu.

Patriote su izgubile sve šanse da se nađu u plej-ofu pošto dva kola pre kraja imaju skor 6-8 i zauzeće tek treće mesto u diviziji. Što se Kema Njutna tiče on ima veliku šansu da postane prvi kvoterbek u istoriji franšize sa više istrčanih nego bačenih tačdauna, što možda i najbolje govori o veoma slaboj pas igri ove sezone.

Komentari

Vaš komentar