OBJ: Džajentsi su me izdali

NFL 9. dec. 202018:16
Podeli:
Rich Schultz, Getty Images Sport

Vajd risiver Klivlend Braunsa Odel Bekam osvrnuo se na period proveden u Njujork Džajentsima, franšizi u kojoj je započeo NFL karijeru i iz koje je trejdovan u Klivlend.

Nikada nisam ni pomislio da ću igrati za neku drugu franšizu osim Džajentsa. Ni za koga drugog osim za njih nisam želeo da osvojim šampionat. To je tako legendarno mesto i ponosan sam što sam bio deo te organizacije. Ipak, osećam se izdano, jer se trener trudio da okrene moju braću i prijatelje protiv mene. Mlađima je govorio da budu što dalje od mene, jer nisam dobra osoba i timski igrač, niti dobar uzor. A pao sam u nemilost kada sam rekao ono što su svi mislili, da je Ilaj (Mening) malo star. Sada sam ovde, a pokazalo se vrlo brzo da nisu mislili da grade tim oko Ilaja i samo se gubilo vreme. Nismo rasli kao franšiza, gubili smo, a ja mrzim da gubim – rekao je Bekam.

Ove sezone odigrao je samo sedam utakmica zbog problema sa povredama i uhvatio svega 319 jardi, u proseku 13.9 po hvatanju, što mu je četvrta najbolja sezona u tom segmentu. Ali uhvatio je i tri tačdauna. Prošle sezone je imao učinak od 1.035 uhvaćenih jardi i četiri tačdauna. Ipak, i dalje je sve to daleko od prvih sezona u Njujorku, posebno one 2015. kada je uhvatio 1.450 jardi (15.1 po hvatanju) uz 13 pasova za tačdaun. U sve tri kategorije to mu je najbolja sezona.

Komentari

Vaš komentar