Pravi se moćna ekipa u Nešvilu: Hulio postaje Titan

NFL 6. jun. 202118:087 komentara
Podeli:
Stacy Revere/Getty Images

Jedan od najboljih risivera današnjice Hulio Džons napustiće definitivno Atlanta Falkonse i biće trejdovan u Tenesi Tajtense.

Iako još nije zvanično objavljen, ovaj trejd je praktično gotova stvar. Jedna od najvećih NFL zvezda javno je rekla pre nekoliko dana da njegovo mesto više nije Atlanta. U Falkonsima su ozbiljno shvatili ovu poruku i dopustili mu trejd. Iako su se dugo Nju Ingland Petriotsi pominjali kao potencijalna destinacija, izbor je ipak pao na Tenesi Tajtense.

Po prvim informacijama Falkonsi će u zamenu za Džonsa dobiti bar pika druge runde. Iako je Džons rekorder franšize po mnogim parametrima, između ostalih i po uhvaćenim jardima po meču (95.5) ipak ono što je najvažnije za njih oslobodiće se značajan prostor u seleri kepu, sa kojim lakše mogu da izvedu preko potreban ribilding.

Sa druge strane presudila je želja Hulija Džonsa da ode u ekipu koja ima mnogo talenta i koja može da se upusti u borbu za šampionsku titulu. Biće veoma zanimljivo gledati tim koji u svom sastavu ima trenutno najdominantniju silu po zemlji (Derika Henrija) i jednu od najdominantnijih u vazduhu (Hulio Džons).

Komentari

Vaš komentar