Predsednik Pekersa: Slučaj Rodžers podelio navijačku bazu

NFL 6. jun. 202117:46
Podeli:
Mike De Sisti-USA TODAY

Još nije potvrđeno da li će Eron Rodžers nastaviti da predvodi napad Grin Beja ili ne, a ta situacija unosi nemir i među same navijače. Bar tako tvrdi predsednik franšize Mark Marfi.

Slučaj Erona Rodžersa podelio je našu navijačku bazu. O tome svedoče brojna pisma i mejlovi. Mi ostajemo posvećeni nalaženju rešenja koje će omogućiti da Rodžers bude naš kvoterbek i u narednoj sezoni. Radimo na rešavanju situacije i svatamo da što manje budemo izlazili u javnost, to bolje. Za obe strane – rekao je Marfi.

povezano

Na sam dan drafta kao bomba je odjeknula vest da Eron Rodžers više ne želi da se vraća u Grin Bej. Od tada nije bilo konkretni koraka, niti je iko izlazio u javnost, ali moglo se čuti da Rodžersovo nezadovoljstvo seže još od pre godinu dana kada su Pekersi draftovali kvoterbeka u prvoj rundi. Takođe, u tim spekulacijama govorilo se da sam Rodžers želi da se preseli u Kaliforniju jer je njegova verenica glumica, a i sam vodi TV šou, pa bi mu bilo zgodnije da ode tamo, što ga je odmah povezalo sa ekipama sa zapadne obale.

Komentari

Vaš komentar