Rasel Vilson ima četiri željene destinacije

NFL 25. feb. 202121:486 komentara
Podeli:
Rob Carr/Getty Images

Kvoterbek Sijetl Sihouksa Rasel Vilson mogao bi da bude još jedna od zvezda prelaznog roka, iako još nije zvanično niti zatražio trejdi niti stavljen na listu za odlazak.

Čovek koji je franšizu vodio do jedine titule 2014. i dalje je privržen ekipi i želi da ostane, ali… Sam Vilson nije sakrivao tokom nedavno završene sezone da nije zadovoljan. I tu je bio konkretan, rekao je da je mnogo udaran, što jasno implicira da je nezadovoljan onim što se percipira odavno kao najslabija tačka – ofanzivnom linijom. I tu Vilson traži konkretna pojačanja. Ukoliko ih ne dobije, moguće je da će i želeti da ode.

Navodno sam Vilson iako želi da ostaje, ne odbija mogućnost da promeni sredinu. Ali po izveštaju čuvenog NFL insajdera Adama Šefera samo četiri ekipe dolaze u obzir. To je u prvom redu Nju Orleans, koji se iz vizure igrača može smatrati jasnim izborom. Ekipa odlično popunjena, a iako mesto startera pripada jednom od najboljih kvoterbekova svih vremena Druu Brisu, on je ipak na zalasku i sve češće se govori o penziji.

Preostale tri ekipe nisu plej-of ekipe. Dalas Kaubojsi imaju Daka Preskota, ali on još nije potpisao novi ugovor i postoji određeni stepen neizvesnosti oko njegovog ostanka. Zatim se tu pominju Las Vegas Rejdersi, čiji napad predvodi franšizni kvoterbek Derek Kar. Ali odnos Kara i Džona Grudena ima oscilacija i nije isključeno da bi Gruden voleo neko „pouzdanije“ ime da vodi napad franšize u narednom periodu, a Rasel Vilson svakako jeste čovek po njegovom ukusu. Na kraju, pominju se Čikago Bersi. Nije tajna da Bersi grozničavo traže kvoterbeka i Vilsona bi dočekali raširenih ruku.

Ipak, za sve četiri franšize glavno je pitanje koliko su spremni toga da se odreknu da Sihoukse nateraju da trejduju Vilsona.

Komentari

Vaš komentar