Rejdersi imaju novog glavnog trenera, pronašli ga u Petsima

NFL 30. jan 202220:351 komentar
Podeli:
Josh McDaniels
Maddie Meyer/Getty Images

Doskorašnji ofanzivni koordinator Nju Ingland Petriotsa Džoš Mekdenijels dogovorio je saradnju sa Las Vegas Rejdersima, u kojima će obavljati funkciju glavnog trenera, prenose američki mediji.

Prema pisanju američkih medija, Mekdenijels je imao uspešne razgovore sa predsednikom tima Denom Ventrelom i vlasnikom Markom Dejvisom.

NFL:

Mekdenijels (45) je člana organizacije iz Foksboroa prethodnih 20 godina, sa kraćim pauzama. Još 2001. godine zaposlio se u Petsima, a na raznim funkcijama, uključujući ofanzivnog koordinatora i trenera kvoterbekova, bio je do 2009. godine. Tada odlazi u Dever Bronkose i u jednoj sezoni vodi tim kao glavni trener.

Potom je bio i OC u Sent Luis Remsima, a 2012. se vraća u Nju Ingland u kojem kao ofanzivni koordinator radi donedavno. U prethodnoj sezoni vodio je rukija Meka Džonsa u njegovoj impresivnoj ruki sezoni.

U Rejdersima ga čeka zamršena situacija, koja će u najvećoj meri zavisiti od kvoterbeka Dereka Kara, tj. njegove odluke o daljoj karijeri jer mu ugovor ističe 2023. godine.

Rejdersi imaju novo kadrovsko rešenje i na poziciji generalnog menadžera. U pitanju je još jedan nekadašnji „Patriota“ – Dejv Zigler, koji je u klubu iz Masačusetsa bio na funkciji direktora osoblja zaduženog za igrače.

Komentari

Vaš komentar