Rejdersi odbranu poveravaju bivšem rivalu

NFL 12. jan. 202120:041 komentar
Podeli:
Gas Bredli
REUTERS/Tim Fuller

Las Vegas Rejdersi i ove sezone su propustili priliku da se plasiraju u plej-of. Iako je skorom 8-8 napravljen iskorak, ipak doigravanje nije dosegnuto, a gotovo svi su percipirali problem u odbrani.

Zbog toga je najlogičnija prva odluka bila promena defanzivnog koordinatora. Smenjen je Pol Ganter i željno se čekalo da se vidi ko će doći na, verovatno najosetljiviju poziciju u stručnom štabu Pljačkaša.

Izbor je pao na Gasa Bredlija. Iako nije radio u Rejdersima, veoma dobro poznaje ovu franšizu, jer je u protekle četiri godine često morao da proučava igru tog tima. Tačnije, osam puta pošto je bio defanzivni koordinator Los Anđeles Čardžersa. Njemu je istekao ugovor sa Čardžersima i to je jedan od razloga koji ga je preporučio Rejdersima.

Zatim, otpuštanjem čoveka koji ga je doveo Entonija Lina i on sam je praktično viđen da menja sredinu. A Rejdersi su u njemu videli nekoga ko bi mogao značajno da unapredi odbranu. Možda i da napravi posao baš kao u prvoj godini mandata u Čardžersima, koji je te 2017. bio treća najbolja odbrana lige.

Komentari

Vaš komentar