Rodžers doneo odluku da li će igrati za Grin Bej

NFL 26. jul. 202119:343 komentara
Podeli:
Ronald Martinez, Getty Images Sport

Glavna tema ovog leta u NFL je status Erona Rodžersa u Grin Bej Pekersima. Ipak, poslednje informacije otkrivaju da se tu, bar za narednu sezonu, neće ništa menjati i da će MVP predvoditi franšizu u novom pohodu na Superboul.

Posle dosta peripetija, najave odlaska i generalnog nezadovoljstva u Viskonsinu, Eron Rodžers ipak planira da igra naredne sezone u Pekersima. Time je velika kriza, koja je pretila da izazove kataklizmatične posledice, bar na nekoliko meseci rešena. Možda je bolje reći odložena.

povezano

Jer čini se da se ovim epilogom ne rešava nijedan značajniji problem za Grin Bej. Rodžers je odbio da potpiše novi ugovor i time postan najplaćeniji igrač ikada, što znači da pitanje dugoročnog statusa i dalje ozbiljno visi u vazduhu. Produžetak ugovora odbio je i druga zvezda tima vajd risiver Devonta Adams i jasno je da je i njegova odluka da li će ostati na duže u korelaciji sa statusom Erona Rodžersa.

Ipak, ovim su ljudi u Grin Beju dobili ono što im je, čini se bilo najvažnije u ovom trenutku – vreme. Vreme da razmisle o dugoročnoj budućnosti, da se ubrza rešavanje pitanja Rodžersovog naslednika i da se konačno napravi strategija, makar za nardnih 10 godina, kako nekada trofejna franšiza treba da izgleda.

Komentari

Vaš komentar