Rodžers: Ostajem u Grin Beju do kraja

NFL 8. jun 202222:283 komentara
Podeli:
Eron Rodžers
Photo by Christian Petersen/Getty Images

Kvoterbek Grin Bej Pekersa i važeći MVP Eron Rodžers otkrio je da nema nameru do kraja karijere da ide iz Viskonsina.

Kakva promena u samo godinu dana. Prošlog leta najozbiljnije se govorilo o odlasku, a sam Rodžers nije krio nezadovoljstvo franšizom. Ni sam nije prikrivao da razmišlja da napusti Ledenu tundru i čak je otvoreno flertovao sa San Franciskom.

povezano

Ali u međuvremenu se dogodilo da je ipak rešio još jednom da pokuša. Ostao je, dobio novu, drugu vezanu MVP titulu, četvrtu ukupno i na kraju, kao šlag na tortu ugovor od 150 miliona dolara. Sve to je promenilo situaciju za 180 stepeni i sada je Rodžers nikada srećniji u Viskonsinu.

– Definitivno završavam karijeru ovde. Ja kada se obavežem to je 100%. Istina, kada ste stariji, promene se interesovanja. Sa fudbalom je lako, on je radost. Ono što dolazi posle fudbala tera vas na razmišljanje – rekao je Rodžers.

Pored četiri MVP priznanja od kada je startni kvoterbek Pekersa od 2008. Rodžers je uspeo da dođe jednom u superboul i osvoji Lombardijev trofej. Od tada više nije uspeo da se plasira u najvažniju utakmicu sezone, iako je nekoliko puta zastao na korak od finala.

Komentari

Vaš komentar