Rodžers prekinuo ćutanje: Najbolje odluku doneti što pre

NFL 1. mar 202321:243 komentara
Eron Rodžers
Photo by Michael Reaves/Getty Images

Završio je osamu i prekinuo ćutanje jedan od najboljih kvoterbekova u ovom veku Eron Rodžers. Još nije otkrio gde će nastaviti karijeru, ali je istakao da je u interesu svih da se što pre reši to pitanje.

Po završetku sezone, kako su krenule spekulacije gde će Rodžers, četvorostruki MVP odlučio je da ode u samoizolaciju. Došao je dan da iz nje izađe i progovori o mnogim gorućim temama. Između ostalog i da odgovori generalnom menadžeru Brajanu Gatenkanstu na konstataciju da treba da se obavi razgovor.

povezano

– Za sve koji su direktno i indirektno umešani u sve ovo, najbolje bi bilo da se odluka donese što pre. Ja se takođe radujem razgovoru, onom koji mora da se obavi sa meni važnim ljudima. Ali ne tražim da mi neko kaže odgovor. Svi odgovori su tu negde oko mene i sve sam ih na neki način dotakao. Ali čeka se finalizacija te odluke, jer ovo je moj život, tako da ću doneti uskoro odluku – rekao je Rodžers.

Na stolu je ostanak u Grin Beju, ali kao veoma realna mogućnost stoji trejd. U Grin Beju su rekli da neće braniti svom kvoterbeku koji je starter 15 godina trejd ako to želi, a u niskom startu su Njujork Džetsi i Las Vegas Rejdersi.

Komentari

Vaš komentar