Rodžers se nije pojavio na Lembo Fildu: Bliži li se odlazak?

NFL 24. maj. 202118:35 > 18:484 komentara
Podeli:
Stacy Revere/Getty Images

Definitivno će prva tema perioda između dve sezone biti status važećeg MVP Erona Rodžersa. Kvoterbek Grin Bej Pekersa, iako ništa zvanično nije rekao, svojim nastupima sve više podgreva temu mogućeg odlaska.

Posle priče da želi da napusti Grin Bej, koja je trenutno utihnula, Rodžers se potrudio da ostavi otvorenom ovu spekulaciju. Najkorisniji igrač lige nije se pojavio na početku predsezonskih aktivnosti i to može dvojako da se tumači.

povezano

Sa jedne strane samo nepojavljivanje prve zvezde Pekersa na ovom događaju na Lembo Fildu nije nešto što mnoge njegove kolege sličnog statusa ne rade. Šta više, češći je to slučaj nego da se pojave. Sa te strane moguće da je 37-godišnji kvoterbek samo iskoristio legitimnu mogućnost produženog odmora.

Međutim, ono što američke kolege, posebno one upućenije u sama događanja oko NFL apostrofiraju jeste činjenica da do sada Rodžers nikada nije propustio početak predsezonskih aktivnosti i redovno je učestvovao u njima. To bi mogao da bude alarm, ali za sada više je u pitanju dim nego vatra.

Međutim zategnuti odnosi na relaciji franšiza – prva zvezda nisu od juče. Oni datiraju bar od prošlogodišnjeg drafta kada su Pekersi, bez konsultacija sa Rodžersom, za prvog pika izabrali kvoterbeka Džordana Lava, što se Rodžersu nimalo nije svidelo.

Komentari

Vaš komentar