Super Kem se vakcinisao: Hoću i dalje da igram fudbal

NFL 18. okt 202119:472 komentara
Podeli:
Ezra Shaw/Getty Images

Nekadašnji kvoterbek Karoline i Nju Ingland Petriotsa Kem Njutn na kraju se ipak vakcinisao protiv koronavirusa i istakao da ne odustaje od NFL karijere.

Njutn je dobio otkaz u Petriotsima malo pre početka sezone. Samom otkazu je prethodilo sklanjanje iz tima zbog kršenja COVID-19 protokola, ali on sam je istakao da je dobio otkaz kako se ne bi pravio problem jer je određeno da bude rezerva Meku Džonsu. Sada se vakcinisao i poslao poruku da je spreman da se takmiči.

povezano

Dođavola, želim još da igram fudbal. I dalje imam ono što treba da izađem na teren i radim ono što sam radio od kada sam imao sedam godina – rekao je Njutn.

A nije da mu stvari ne idu u prilog. Ima nekoliko franšiza koje su kritične kada je pozicija kvoterbeka u pitanju. U Hjustonu Dešon Votson je trenutno pod istragom, Tajrod Tejlor povređen pa je sve spalo na rukija Dejvisa Milsa, koji se ne snalazi dobro. Rasel Vilson je sigurno u autu bar dva meseca, mada se Đino Smit dobro pokazuje. Šuška se čak i o povratku u Karolinu, pošto se Sem Darnold veoma muči posle odličnog starta. Ipak, za sada je jedino Pit Kerol priznao da su vođeni razgovori sa Super Kemom, ali bez konkretizacije.

Komentari

Vaš komentar