Tomlin: Bez Big Bena zastrašujuće, ali i uzbudljivo

NFL 26. jun 20220:29
Podeli:
Majk Tomlin
REUTERS/Philip G. Pavely

Trener Pitsburg Stilersa Majk Tomlin govorio je o predstojećoj sezoni, prvoj u kojoj on kao trener, za startnog kvoterbeka neće imati Bena Rotlisbergera.

Posle 18 godina NFL karijere Rotlisberger je odlučio da ode u penziju. On je dočekao Majka Tomlina, a trener koji je sa njim uzeo Lombardija 2006. sada se nalazi pred novim izazovom – voditi Stilerse bez Big Bena.

povezano

– Kao prvo, čovek je talenat. Kada gledate nekog ko radi takve stvari na određenom nivou toliko dugo, potpuno vam pomuti percepciju šta je normalno, a šta izuzetno. Talenat njegove ruke bio je toliko dugo poseban i kada to gledate svaki dan, naviknete se na to. Uživao sam u tom komforu. U stvari, svi smo uživali u tom komforu. Ali ja sam uzbuđen kada nije komotno. Da, možda nemamo takav tim kvoterbeka. Možda nemamo tako poseban talenat. Ali imamo sposobne momke. I imamo tim. Biće zastrašujuće bez njega, ali istovremeno i uzbudljivo – rekao je Tomlin.

Pored odlaska Big Bena u penziju Stilersi su imali jednu veliku tragediju, takođe kada je kvoterbek u pitanju. U aprliku su ostali bez tragično nastradalog Dvejna Heskinsa, tako da trenutno u rosteru imaju nedavno potpisanog Miča Trubiskog, Mejsona Rudolfa i momka koga su draftovali Kenija Piketa kao 20. pika.

Komentari

Vaš komentar