Trubiski menja Big Bena

NFL 14. mar 202218:48 > 18:564 komentara
Podeli:
Joe Robbins, Getty Images

Pitsburg Stilersi potpisali su kvoterbeka Miča Trubiskog, od koga se očekuje da se bori za mesto koje je ostalo upražnjeno penzionisanjem Bena Rotlisbergera.

Jedna era u Pitsburgu je završena. Ben Rotlisberger, koji je franšizu vodio do dva Lombardija, završio je karijeru. Sada se postavlja pitanje ko će u njegove cipele.

Tu je Dvejn Heskins, koji je prošle sezone bio rezerva Big Benu. Ali u franšizi očigledno nisu dovoljno uvereni da mogu avansno da mu predaju ključeve napada šestostrukog superboul šampiona. Stoga su se odlučili da potpišu još jednog kvoterbeka.

Već prvog dana free agency potpisali su Miča Trubiskog. Čovek koji je karijeru počeo u Čikago Bersima, gde je došao kao drugi pik sa drafta i odveo ekipu u plej-of, imao je zanimljiv put.

Posle četiri godine u vetrovitom gradu franšiza je odlučila da ne potpiše petu godinu sa njim. Onda je otišao u Bafalo, bio drugi kvoterbek, a sada je potpisao ugovor na dve godine sa Stilersima. I kako stvari stoje, boriće se za mesto prvog kvoterbeka.

Komentari

Vaš komentar