Uhapšen bivši MVP NFL zbog nasilja u avionu

NFL 14. feb 202215:503 komentara
Podeli:
Edrijan Piterson
Photo by Jevone Moore Icon Sportswire via Guliver

Američki raning bek Edrijan Piterson uhapšen je u nedelju ujutru na aerodrom u Los Anđelesu, a zvaničnici aerodroma naveli su da je razlog za lišavanje slobode nekadašnjeg najkorisnijeg igrača NFL nasilje u privatnom avionu.

Prema izveštaju policije u nedelju ujutru upućen je poziv organima reda u kojem je navedeno da je moguće da je došlo do nasilja u letelici koja je saobraćala iz Hjustona do LA – u pitanju je bio verbalni i fizički sukob Pitersona i žrtve ženskog pola.

NFL:

Raning bek je pritvoren, a posle kaucije od 50 hiljada dolara pušten je da se brani sa slobode istog dana.

Pravni zastupnik NFL zvezde izjavio je da je u pitanju bio isključivo verbalni sukob tokom leta među bračnim partnerima – Edrijanom i Ešli Piterson. Piterson je prema rečima advokata uhvatio suprigu za ruku i slučajno je ogrebao burmom.

Piterson je 2014. godine propustio veći deo sezone jer je bio optužen za nanošenje povreda svom četvorogodišnjem sinu, kojeg je tukao kaišem i kablom.

Bivši MVP trenutno nema klub, a prethodnu sezonu završio je kao igrač Sijetl Sihoksa. U NFL je od 2007, a igrao je još i za Minesotu, Nju Orleans, Arizonu, Vašington, Detroit i Tenesi.

Komentari

Vaš komentar