Vat: Ko ne želi pobedu, ne treba da bude ovde

NFL 28. dec. 202016:121 komentar
Podeli:
Troy Taormina-USA TODAY Sports

Džej-Džej Vat, jedan od najboljih defanzivaca NFL lige, bio je razočaran posle još jednog poraza njegovih Hjuston Teksansa. U 16. kolu su izgubili od Sinsinatija 37:31. Trenutno imaju skor 4:11 i treći su najlošiji tim u Ligi.

Mi smo profesionalni sportisti koji smo veoma, veoma dobro plaćeni. Ako to ne cenite i ne dajete sve od sebe na svakom treningu, na svakoj utakmici, nemojte ni da budete ovde. Mi što se bavimo ovim poslom smo privilegovani, a izgleda da mnogi moji klupski drugovi to ne shvataju“, izjavio je Vat.

povezane vesti

Vat ima 31. godinu i tri puta je proglašavan za najboljeg odbrambenog igrača lige. U prethodnih devet sezona samo dva puta se sa Teksansima nije domogao plej ofa. Međutim, ceo tim je katastrofalan ove godine i odavno su izgubili šanse za doigravanje.

Ostala nam je još jedna utakmica protiv Tenesija. Ništa nam ne znači rezultatski. Međutim, želim da vidim karakter ovog tima. Moramo da se borimo zbog nas i naravno zbog ljudi, koji nas bodre. Iskreno mislim da im do sada nismo pružili ono što zaslužuju“, izjavio je Vat.

 

Komentari

Vaš komentar