Venc skinut sa COVID-19 liste, još neizvestan za Rejderse

NFL 1. jan 202221:14
Podeli:
Karson Venc
Photo by Chris Coduto/Getty Images

Kvoterbek Indijanapolis Koltsa Karson Venc korak je bliži da se stavi na raspolaganje timu za jedan od mečeva odluke protiv Las Vegas Rejdersa, pošto je skinut sa COVID-19 liste. Ipak, to još ne znači da je dobio zeleno svetlo.

Venc je stavljen na COVID-19 listu jer je u utorak testiran pozitivnim. Kako nije vakcinisan, po starom protokolu ne bi mogao da izađe iz izolacije narednih 10 dana.

povezano

Međutim, posle promene pravila, on je značajno liberalizovan. Samim tim i igračima je olakšan način da steknu uslove da igraju. Sada je potrebno samo da u 24 časa do početka utakmice imaju dva negativna testa.

Trener Koltsa rekao je da se Venc sada oseća dobro i to je sigurno jedan od razloga što je skinut sa COVID-19 liste. Ipak, onaj glavni je da je to moralo da se uradi do subote kako bi igrač uopšte imao šansu da stekne pravo da igra. Ali potpuno će steći pravo sa dva negativna testa.

Koltsi dočekuju Rejderse u praktično direktnom okršaju za plej-of u nedelju do 19 časova uz direktan prenos na Sport Klubu 2.

Komentari

Vaš komentar