Vilson se povredio, Remsi loše počeli, na kraju „preživeli“

NFL 8. okt 20218:12 > 8:282 komentara
Metju Staford
Lindsey Wasson/Getty Images

U noći između četvrtka i petka po srednjoevropskom vremenu u petoj nedelji NFL šampionata Los Anđeles Remsi su kao gosti u Sijetlu rezultatom 26:17 bili bolji od Sihoksa, a duel je obeležila povreda prsta kvoterbeka domaćih Rasela Vilsona.

NFL:

Bila je ovo četvrta pobeda u sezoni za Remse, koje je do sada savladala samo ekipa nesavladanih Arizona Kardinalsa. Sihoksi imaju dve pobede i tri poraza, a ovo im je bio treći neuspeh u poslednja četiri duela.

Vilson je prilikom jednog pasa imao kontakt sa Aronom Donaldom, posle kojeg mu je nastradao srednji prst desne šake. Kvoterbek Sijetla je pokušao da ostane u igri, da vrati prst na mesto i bandažira ga. Bio je u igri još jedan drajv, Remsi su preko Tajlera Higbija ostvarili tačdaun, ali u sledećem napadu Vilson već nije mogao da pruži ono što je timu bilo potrebno, pa je morao da bude zamenjen.

Vilsona je zamenio Đino Smit i zaigrao fenomenalno – povezao je pet akcija za 72 drajva i kompletirao 23 jarda dugo dodavanje za drugi tačdaun na meču Di-Keja Metkalfa. Imali su Sihoksi priliku da dođu i do preokreta u finišu, ali je Smitov pas presečen i pobeda je ostala gostima. Smit je okončao veče uz uspešnost 10/16 i 131 jard u poslednjoj četvrtini.

Kvoterbek pobedinčke ekipe Metju Staford nosio je napad Remsa sa uspešnošću 25/37 i 365 jardi.

U narednoj rundi Remsi će gostovati Džajantsima u Njujorku, dok će Sihoksi putovati u Pitsburg na meč sa Stilersima. Utakmice NFL šampionata pratite u direktnim prenosima samo na kanalima Sport kluba.

Komentari

Vaš komentar