Votson otišao u Klivlend

NFL 15. mar 202217:491 komentar
Podeli:
Dešon Votson
Carmen Mandato/Getty Images

Kvoterbek Hjuston Teksansa Dešon Votson posle oslobađanja optužbi za seksualno uznemiravanje postao je jedan od najpoželjnijih igrača na tržištu.

Pritom Votson, bar ne zvanično, nije na tržištu. Niti je slobodan agent, niti je zvanično na listi za trejd. Iako je on zatražio trejd, a Hjuston svestan nemogućnosti da ga istovremeno zadrži i dobije nešto korisno od njega (na primer da igra), ipak dopustio da vodi razgovore sa zainteresovanim ekipama.

povezano

Problem u svemu tom je što Teksansi očekuju nešto veliko zauzvrat u tom trejdu, a ni sam Votsonov ugovor nije za potcenjivanje. Ali to ne znači da nema timova koji bi išli čak i toliko daleko, da sve to namire samo da ga vide u sopstvenim redovima. Do sada je razgovarao sa Karolinom i Nju Orleansom, a otišao je na razgovor i u Klivlend.

Braunsi su ozbiljno zagrizli, što samo po sebi postavlja pitanje šta će biti sa Bejkerom Mejfildom. Još sadašnjem prvom kvoterbeku nije ponuđen produžetak saradnje, iako je ušao u poslednju godinu ugovora, što znači da u klubu ne računaju u potpunosti na njega. Drugim rečima, žele ga samo ako ih odbiju neke poželjnije opcije, poput Votsona.

Komentari

Vaš komentar