Votson sada promenio ploču: Izvinjavam se

NFL 13. avg 202214:513 komentara
Podeli:
Dešon Votson
Nick Cammett/Getty Images

Kvoterbek Klivlenda Dešon Votson zaigrao je prvi put za Braunse, a izgleda da je rešio da promeni ploču kada su u pitanju njegove izjave povodom optužbi za seksualno uznemiravanje.

Optužbe koje nad mladim kvoterbekom vise kao mač, Votson je do sada uporno negirao. Međutim, da li zbog vesti da je postala moguća nagodba sa NFL da suspenzija ne bude na čitavu sezonu, već bi mogla da bude prepolovljena, malo je promenio stanovište.

povezano

– Želim da kažem da mi je istinski žao zbog svih žena koje su umešane u ovu situaciju. Neke odluke koje sam napravio u životu, a stavile me u ovu poziciju, definitivno ne bih ponovo donosio. Ali želim da nastavim dalje, da rastem i naučim da pokazujem da sam osoba sa pravim karakterom – rekao je Votson.

Ovakva izjava usledila je posle predsezonske utakmice u Džeksonvilu, na kojoj je Votson prvi put zaigrao u dresu novog kluba. Inače, disciplinski sudija je doneo odluku da Votson bude suspendovan na šest utakmica. Ali liga je najavila žalbu i gotovo su svi uvereni da će ta suspenzija biti i veća, iako optužbe za seksualno uznemiravanje još nisu dobile sudski epilog.

Komentari

Vaš komentar