Zatražio je trejd, a možda završi u zatvoru

NFL 17. mar. 202123:353 komentara
Podeli:
Peter Aiken/Getty Images

Mart mesec je vreme kada se užurbano potpisuju slobodni agenti. Ali glavna vest se i dalje čeka - šta će biti sa Dešonom Votsonom?

Jedan od najtalentovanijih kvoterbekova i igrač sa drugim najskupljim ugovorom u istoriji NFL nalazi se u velikoj žiži. I za to je uglavnom on jedini zaslužan. Po završetku sezone u kojoj je završio kao čovek sa najviše prebačenih jardi, nezadovoljan što nije konsultovan oko dovođenja novog generalnog menadžera i trenera, odlučio je da zvanično zatraži trejd. Time je doveo franšizu u izuzetno tešku situaciju, jer je pre samo godinu dana sa njim potpisan basnoslovni ugovor, koji će sigurno biti prepreka za mnoge zainteresovane timove i čak i da Hjuston želi trejd, neće imati mnogo manevarskog prostora, a samim tim ni ponuda neće biti adekvatna.

povezano

Međutim, ovim potezom je i sebe doveo u tešku situaciju, jer su u Hjustonu jasno rekli da ne žele da trejduju lice franšize. Očekuje se rasplet ove situacije, a on bi mogao da dođe sa neočekivane adrese, od suda. Jer Dešon Votson će morati da se suoči sa ozbiljnim optužbama koje je podnela licensirana maserka za „nedolično ponašanje.“ Maserka tvrdi da je Votson umesto propisane sportske masaže tražio relaksirajuću, a potom je tražio da se maserka koncentriše na predeo prepona. Da bi, po njenim rečima, njenu ruku prevukao preko svojih genitalija. Sa ovim elementima ta tužba bi lako mogla da se dopuni i optužbama za seksualno uznemiravanje, što je veoma nezgodna optužba koja bi mogla Votsona da košta i slobode.

Pošto sam video ovu informacviju na društvenim mrežama, advokat me je obavestio o ovoj tužbi. Nisam je još detaljno pročitao, ali mogu da kažem da nikada nijednu ženu nisam tretirao bez neospornog poštovanja. Ovo nije pitanje novca već pranja ljage sa mog imena – rekao je Votson.

U klubu su takođe istakli da su preko društvenih mreža saznali za ovaj događaj i da će pažljivo posmatrati dalji razvoj.

Komentari

Vaš komentar