Tajtansi prejaki za Remse

Američki fudbal 8. nov 20219:303 komentara
Podeli:
Christopher Hanewinckel-USA TODAY Sports

Tenesi Tajtansi došli su u noći između nedelje i ponedeljka do sedme pobede u sezoni trijumfom na gostovanju Los Anđeles Remsima rezultatom 28:16.

U prvoj četvrtini viđen je samo jedan fild gol a Remsi su zahvaljujući Metu Gaju rezultatski bili bolji u ovom delu meča.

Odgovor Tajtansa u drugoj četvrtini bio je brutalan – tri tačdauna i tri ekstra poena ostvarili su gosti u ovom periodu i na poluvremenu su vodili 21:3.

Džof Svajm, Kevin Bjard i Rajan Tanehil postigli su po tačdaun, a Rendi Bulok postigao je tri ekstra poena.

Jedini odgovor Remsa u trećoj deonici bio je novi fild gol Gaja koji je i četvrtu četvrtinu otvorio na isti način. Poslednja deonica rezultatski jeste pripala domaćinu, ali nedovoljno za bilo šta sem poraza.

Adrijan Peterson postigao je tačdaun za goste, uz novi ekstra poen Buloka, a jedini tačdaun za Remse, u drugom porazu sezone, uz ekstra poen Gaja, postigao je u ovom meču Soni Mišel.

Rajan Tanehil imao je 19 uspešnih dodavanja, prebacio je 143 jarde uz jedan tačdaun i jedan intersepšn. Metju Staford je sa druge strane bacio 294 jarda uz jedan pas za tačdaun i dva intersepšna.

Komentari

Vaš komentar