Tenesi postavio zid Džošu Alenu i Bilsima za pobedu 34:31

Američki fudbal 19. okt. 20218:27 > 8:312 komentara
Podeli:
Christopher Hanewinckel-USA TODAY Sports

Tenesi Tajtansi su dobili Bafalo Bilse 34:31 u šestoj NFL nedelji, a ključna je bila odbrana Tenesija u poslednjoj četvrtini.

Tada je kvoterbek Bafala Džoš Alen probao da se provuče kroz protivničku odbranu i da postigne tačdaun. Ipak naišao je na zid Tenesija i tako je na četvrtom daunu Bafalo izgubio loptu i meč je bio završen. Bilsi nisu hteli da šutiraju fild gol i da obezbede tako produžetak već su išli na rizik koji se nije isplatio.

Neposredno pre toga je za Tenesi tačdaun postigao Derik Henri. Bio je to treći tačdaun za njega na meču, a sedmi u sezoni po čemu je ovaj raning bek najbolji u sezoni.

Bilsi su inače tokom većeg dela meča vodili, na poluvremenu 20:17, a posle tri četvrtine 31:24. Džoš Alen je bacio tri pasa za tačdaun, imao je 353 bačenih jardi i odličan kvoterbek rejting 107.8.

Ipak Alen nije do kraja ostao u ovom savršenom učinku jer nije uspeo da dođe do tačdauna u završnici. Tenesi je u poslednjoj četvrtiji najpre došao do fild gola, a zatim i do tačdauna preko pomenutog Henrija. On je imao 143 pretrčane jarde iz 20 nošenja, tri puta je imao tačdaun. Kvoterbek Rajan Tanehil je bacio 216 jardi.

I Tenesi i Bafalo imaju skor 4-2 i oba tima su konkurenti za plejof u AFC. I jedni i drugi su lideri svojih divizija.

Komentari

Vaš komentar