Titani od minus deset do FG za pobedu u poslednjim sekundama

Američki fudbal 24. dec 20218:524 komentara
Podeli:
AP Photo/Wade Payne

Tenesi Tajtansi su imali velikih problema sa povredama i kovidom pred meč sa San Franciskom. Na kraju su slavili 20:17 u prvoj utakmici 16. nedelje NFL lige.

Leva strana ofanzivne linije je bila posebno pogođena povredama i koronom. Zato je Tenesi morao da koristi 52. startera ove sezone i 88. igrača ukupno u tekućoj sezoni. Meč je i zaitsa počeo loše po Tenesi jer su Najnersi vodili 10:0 na velikom odmoru.

Drugo poluvreme počinje sjajno za Tenesi. Odmah su se upisali na semafor fild golom, zatim su odmah presekli pas Džimija Garopola, a iz sledeće akcije su došli do tačdauna. Tako je veoma brzo bilo 10:10.

Opet je odbrana Titana uradila dobar posao jer je naterala Fortinajnerse na izgubljenu loptu, a odmah iza nje je ekipa predvođena kvoterbekom Rajanom Tanehilom došla do tačdauna. Uzvratio je San Francisko pa je na dva minuta do krjaa bilo 17:17. Usledio je sjajan posed Tenesija u kom su Tajtansi lepo napredovali da bi namestili loptu na 26 jardi od end zone San Franciska. Vreme je bilo za Rendija Buloka koji je pogodio fild gol sa 44 jarde za trijumf Tenesija.

Ovaj tim sada ima skor 10-5 i treba mu još jedan trijumf da overi prvo mesto na jugu AFC. Sa 8-7 San Francisko je na šetsom mestu NFC i boriće se sa Minesotom, Filadelfijom i Nju Orleansom za mesto u plej ofu.

Komentari

Vaš komentar