Trej Lens počinje za Najnerse umesto Garopola

Američki fudbal 9. okt 202113:01 > 13:03
AP Photo/Tony Avelar

Mladi kvoterbek Trej Lens imaće priliku da predstojećeg vikenda protiv Arizone upiše svoj prvi start za ekipu San Francisko Fortinajnersa. Meč je u nedelju od 22 i 25 i gledaćete ga na SK2.

Startni kvoterbek San Franciska Džimi Garopolo ima povredu lista desne noge i zbog toga nije trenirao čitave nedelje. Umesto njega napad Najnersa je uvežbavao ruki kvoterbek Trej Lens koji će tako protiv Kardinalsa imati svoj prvi NFL start u karijeri.

Prošle nedelje on je igrao jedno poluvreme za San Francisko kada je zamenio povređenog Garopola, a sada je na njemu veliki zadatak jer će San Francisko igrati protiv Arizone koja nema poraz iz prva četiri meča ove sezone. Radi se inače o trećem piku na ovogodišnjem Draftu.

Uzbuđen sam ali neću da pravim veću stvar nego što jeste. Nadao sam se da će Džimi biti zdrav, ali uradio je odličan posao i pomogao mi je ove nedelje kako bih se spremio. Uzbuđen sam zbog ove prilike„, rekao je Trej Lens.

Lens ima 21 godinu i 154 dana u nedelju i biće tako četvrti najmlađi kvoterbek u istoriji NFL. Lens je svoju drugu utakmicu igrao protiv Sijetla, ali je tada na terenu bio jedno poluvreme. Bacio je devet preciznih pasova za 157 jardi i trčao je sedam puta za 41 jard. Takođe je bacio dva tačdauna. Protiv Detroita u prvom kolu je imao jedan pas za pet jardi koji je ujedno bio i pas za tačdaun.

Komentari

Vaš komentar