Dodžersi nastavljaju niz, Keršo junak protiv Padresa

Podeli:
Clayton Kershaw
AP Photo/Gregory Bull

U noći između subote i nedelje u MLB ligi Los Anđeles Dodžersi su dobili San Dijego Padres 2:0, a to je osmi uzastopni trijumf za akutelne šampione.

Dodžersi su dobili 2:0 u još jednom trileru protiv divizijskog rivala San Dijega. U petom iningu je Los Anđeles došao do prvog poena kada je Zeka Mekinstrija pogodio protivnički pičer, a Dodžersi su imali igrače na svakoj bazi pa su stigli do jednog poena. U devetom iningu je Tarner pogodio houm ran i na taj način su Dodžersi došli do drugog poena. Ipak tu drama nije bila završena, jer je San Dijego u istom iningu imao igrače na drugoj i trećoj bazi kada je Tomi Fam imao odličan udarac. Ipak Muki Bets se bacio i uhvatio lopticu čime je spasio svoj tim i obezbedio mu pobedu. Odlično je igrao pičer Klejton Keršo koji je odlično i bacao i udarao lopticu tako da je bio višestruko koristan za Dodžerse.

Toronto i Kanzas Siti su igrali dva meča za dva dana. Prvi su dobili Blu Džejsi 5:1, a zatim su drugi dobili Rojalsi 3:2. Ključni poen u drugom meču je imao Peres koji je napravio houm ran u poslednjem sedmom iningu.

Baltimor je bio bolji od Teksasa 6:1. Vodio je Teksas 1:0 do sedmog ininga kada je Galvis došao do prvog poena za Oriolse, a zatim su u osmom iningu oni napravili još dva ponea. U devetom su dotukli Rendžerse i slavili su 6:1.

Majami Marlinsi su bili bolji od San Franciska 7:6 posle 10. ininga. Bilo je 5:5 posle devet ininga, da bi Džajantsi u desetom došli do poena preko udarca Belta, a poentirao je Slejter. Marlinsi su posle udarca Alfara došli do dva boda, a do četvrte baze su stigli Krisholm i Duval.

Kolorado i Metsi su takođe imali takozvani „dablheder“. Prvi duel su dobili Metsi 4:3 dok je Kolorado slavio u drugom duelu 7:2. Hjuston je slavio protiv Sijetla 1:0, a Milvoki protiv Pitsburga 7:1.

Komentari

Vaš komentar